Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

Staber mosógép gyártó vállalat

Amerikában a Staber mosógép gyártó cég az egyik legismertebb, ez annak köszönhető, hogy magas minőségű készülékeket gyártanak és ezek energiatakarékosabbak mint egy átlagos automata mosógép.

A cég története

A Staber Industries, Inc.-t Ohio államban jegyezték be 1976-ban. Családi vállalkozásnak indult, az első időszakban a meghibásodott mosó és szárítógépeket javították meg, újították fel. 1981-ben a vállalat már ipari mosó és szárítógépek felújítását is vállalta. Az évek folyamán a vállalat egyre népszerűbbé vált, mivel különleges technológiákat alkalmaztak, amelyekkel tökéletesen megtisztíthatták a rég használatban lévő ipari mosógépeket és a lecserélt alkatrészekre garanciát is vállaltak.

Mosógép gyártás

Az 1990-es években a cég vezetői úgy döntöttek, hogy saját mosógépeket fognak gyártani, így ez az időszak fordulópont volt a vállalat számára. A termékcsalád magába foglalja a felültöltős mosógépeket és a szárítógépeket is. Jelenleg Groveport-ban egy 55.000 négyzetméter nagyságú gyártólétesítményben állítják elő a készülékeket.

A Staber által gyártott mosógépek különlegessége, hogy 60 %-kal víz és energiatakarékosabbak mint az átlagos felültöltős mosógépek. Ennek köszönhetően nem is csoda, hogy az amerikai lakosok sokasága választja a cég termékeit. A gyártás folyamán a minőség az elsődleges szempont, így a rozsdamentes acél felhasználása miatt a készülékek nagyon időtállóak. A világ több pontján megvásárolhatóak ezek a készülékek, de hazánkban sajnos még nem váltak közismerté.

A legkedveltebb Staber mosógép

A HXW2304 modellű mosógép a cég egyik legnépszerűbb eszköze, amelyet nagy számban értékesítenek. Ez a vállalat egyik alapmodellje. Átlagos mosógépnek néz ki, pedig nem az, mivel a Staber szabadalmának köszönhetően a mosógép másként működik mint egy megszokott eszköz. 

Az agitátoros mosógépekkel szemben a Staber mosógépek a szabadalmaztatott geometriai tisztítás elvén működnek, ennek köszönhetően működtethetőek rendkívül energiatakarékosan. Ebben a mosógépben ugyan olyan egyszerűen varázsolhatóak tisztává az érzékeny ruhadarabok és a nagy függönyök, plédek mint egy hagyományos automata mosógépben.

A használata egyszerű, nincs túlbonyolítva az eszköz. Az ára 1300 dollár körül van, attól függően honnan rendeljük meg.