Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

A nagy sikerű Kenmore

A Kenmore márka az amerikaiak egyik kedvence, ha háztartási eszközökről van szó. A cég kiváló minőségű, exkluzív termékeket gyárt, amelyek megfizethető áron kaphatóak. A modern megoldások és korszerű eszközök tették népszerűvé a márkanevet.

A Kenmore kezdete

A Kenmore márkanév 1913-ban jelent meg az amerikai piacon, de akkor még varrógépeket gyártottak. A márkanév eredete homályos, sokan arra tippelnek, hogy a Kenmore Avenue – Chicago egyik jelentős utcája alapján nevezték el, de az sem kizárt, hogy mozaikszó.

Az első mosógépüket 1927-ben dobták piacra és ezzel nagy sikert arattak. A szakemberek az új megoldások után kutakodtak és 1933-ban elkészült a cég újabb, modernebb mosógépe, amely az automata mosógépek kezdetleges változata volt. 3 évvel később a cég mosógépei közül már egymillió elfogyott, amely akkoriban hatalmas sikernek számított.

  • 1949-ben bemutatták az első elektromos szárítógépet, amely a mostaniakhoz képest kezdetleges volt, de abban az időben innovációnak számított.
  • Az 1957-es év ismét kiemelkedő volt a cég számára, mivel ekkor jelent meg a kombinált mosó-szárítógépük, amely nagy fellendülést hozott. Ebben az évben adták el a 10 milliomodik Kenmore terméket.
  • 1969-ben már olyan színvonalas mosógépeket gyártottak, amely előáztatásra is képesek voltak! A modern eszközök lévén garantált volt a siker, mivel folyamatosan újabb és korszerűbb termékek kerültek piacra, az amerikaiak hamar megkedvelték a márkát.
  • 2001-ben debütált a cég Elite HE3t nevű mosógépe(lent), amelynek érdekessége, hogy akkoriban az amerikai mosógépek közül ez volt a legvíztakarékosabb és energia hatékonyabb eszköz, így hamar közkedvelté vált.

Kenmore elite He3t mosógép

Sikertörténet

A Kenmore márkanév alatt megjelenő termékeket ma már több nagy háztartási gépeket gyártó cég gyártja, de mielőtt ezek a boltokba kerülhetnének számtalan minőségvizsgálaton kell átmenniük, így a minőség nem kérdéses.

A felmérések szerint ma közel minden harmadik amerikai otthonban található legalább egy Kemore készülék. Ez nem csoda, mivel a Kemore márka több mint 100 éves, mindig megbízható és jó minőségű termékeket kínáltak és sok tekintetben újítóak voltak.

A cég szakemberei folyamatosan az innovatív megoldásokon dolgoznak, a fejlesztések és a korszerűsítés a cég sikerének alapfeltétele. Emellett persze fontos a design is és bátran állíthatjuk, hogy a Kenmore mosógépek és más háztartási eszközök igen jól mutatnak! Ma már számtalan típusú mosó és szárítógépet találhatunk a gyártó kínálatában.

A különböző kapacitású, színű és formájú mosógépek között mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Az árak az amerikai piacon átlagosnak mondhatóak, hazai viszonylatban viszont drágának tűnhetnek. Egy Kenmore mosógép ugyanis 700 dollár körül kezdődik és ez az ár meg is duplázódhat, ha a legmodernebb készülékre vágyunk.