Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

Vasaló ami védi a ruha anyagát

2014. május 17. | vissza a cikkekhez
Vasaló ami védi a ruha anyagát

A vasalás nem csak azért fontos, mert a gyűrött ruhák nem mutatnak jól, hanem higiénés szempontból is előnyös vasalni a ruhákat. Ha a mosás alatt nem sikerült megszabadulni minden baktériumtól és kórokozótól, akkor a vasalás folyamán a forró gőz megöli a megmaradt baktériumokat.

Vasaló amely védi a ruhák anyagát

A vasalónak hatékonynak kell lennie és egyszerűen kell gyűrődés mentessé varázsolnia a ruhákat, eközben pedig az is fontos, hogy ne roncsolja a textíliákat. A Braun TextStyle7 gőzölős vasaló extra hatékonyan működik és eközben mégis kíméletes a ruhákkal szemben. A Saphir vasalótalpnak köszönhetően védi a ruhák anyagát és az érzékenyebb anyagok is vasalhatóak vele. Az auto-off rendszer és a Soft Textile Protector még hatékonyabbá teszi ezt az eszközt, így nem kell attól tartanunk, hogy a ruháink anyaga sérül vasalás közben.

Működési elve

A forró gőz a szálak közé hatol, így a mély ráncokat, gyűrődéseket is könnyű lesz eltüntetni. A jó minőségű vasalótalp és a modern technológia ötvözésének köszönhetően a ruhák egyszerűen és kíméletesen vasalhatóak. A gőzkibocsájtás ereje és a Soft Textile Protector minden anyag esetében hatékonynak bizonyul. Az erőteljes gőzsugár lévén akár hosszabb mozdulatokkal is dolgozhatunk, így rövidebb idő alatt varázsolhatunk nagyobb felületet gyűrődés mentessé. Az auto-off rendszernek köszönhetően a biztonság miatt sem kell aggódnunk, mert a vasaló függőleges helyzetben nyolc percet követően, míg vízszintes helyzetben harminc másodperc után kapcsol ki. Így nem csak biztonságos, de energiatakarékos is.

A TexStyle 7 gőzölős vasalók tulajdonságai

Ezek a készülékek nagyon modernek, így egyszerűen használhatóak és a súlyuk is elenyésző, így nem okoz gondot több ruhadarab kivasalása sem. Az Anticalc rendszer védi a vasalót, így a vízkőlerakódástól sem kell tartani. A csöpögés elleni védelemnek köszönhetően pedig nem kell attól tartanunk, hogy egy rossz mozdulatot követően eláztatjuk vízzel a vasalt ruhát. A 2400-wattos teljesítmény lévén az erősen gyűrött, mély ráncokkal teli ruhákat is hamar kivasalhatjuk. Így elmondhatjuk, hogy ezzel a készülékkel gyors és egyszerű a vasalás, emellett pedig biztonságos és energiatakarékos is, tehát érdemes emellett a készülék mellett dönteni.