Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

Samsung WIFI mosógép

2014. március 21. | vissza a cikkekhez
Samsung WIFI mosógép

A Samsung a 2012-es CES alkalmán már bemutatott egy WI-FI-s mosógépet és úgy tűnik, most meg is valósították a terveket, ugyanis megszületett a Samsung WW9000 névre keresztelt mosógép, amelyet várhatóan idén már hazánkban is forgalmazni fognak.

Samsung WW9000

A különleges mosógép az otthoni WI-FI hálózatra csatlakozik, így nincs szükség vezetékekre, csak egy okostelefonra, vagy táblagépre, amellyel irányíthatjuk a készüléket.

A jövendőbeli WI-FI-s mosógép tulajdonosoknak egy alkalmazást kell telepíteniük a telefonjukra, ezt követően pedig akár az interneten keresztül is elindíthatnak egy mosást. Sőt lekérdezhetik majd, melyik fázisnál tart a mosás és mennyi idő van még hátra a programból. Így gyakorlatilag otthon sem kell majd tartózkodni a mosáshoz, hiszen bármekkora távolságból irányítható a mosógép.

kép: tgspot.co.il

A mosógép tulajdonságai

Ami rögtön szembetűnik a mosógépen, az az 5 colos színes érintőkijelző. Ennek köszönhetően akár hagyományos módon, manuálisan is könnyen lehet válogatni a programok között. A Samsung mosógépei lévén jól ismert EcoBubble technológiát a higt-tech mosógépben is alkalmazzák, így a ruhák energiatakarékosan és kíméletesen varázsolhatóak tisztává.

Sok különleges program áll a felhasználók rendelkezésére, így akár a legérzékenyebb selyem ruhát és a gyapjút is bátran kimoshatják a korszerű mosógépben. A készülék működés közben nagyon halk, ezt egy különleges rezgéscsillapító mechanizmussal érték el.

kép: wired.id

Akár 60 perc is elegendő lehet ahhoz, hogy a ruhák tiszták, foltmentesek és friss illatúak legyenek, ennek köszönhetően ez a mosógép azok tetszését is elnyeri majd, akik nem szeretnek a mosással bíbelődni. A készülék különleges designja figyelemfelkeltő, bármelyik modern lakásban jól mutatna. A gyártótól már jól megszokott méretes ajtónak köszönhetően nem lesz nehéz a ruhák ki és bepakolása sem.

A Samsung publikációja szerint májusban már Európában is elkezdik forgalmazni a WI-FI-s mosógépet, elsőként Angliában. Az árról egyelőre még nincsenek pontos információk, mivel ez nem csak a cégtől, hanem a kereskedőktől is függ. A mosás ezt követően valóban egyszerűbbé válik majd!