Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

Ruhatisztító szolgáltatás

2015. június 18. | vissza a cikkekhez
Ruhatisztító szolgáltatás

A ruhák tisztává varázsolása nem mindig könnyű feladat, így időnként érdemes a tisztító szolgáltatás mellett dönteni. Ma már vannak olyan cégek, amelyek futárt küldenek a kitisztítandó ruhákért, ennek köszönhetően a ruhatisztíttatás egyre kényelmesebbé és praktikusabbá válik.

Vannak olyan cégek amelyek a futárt házhoz küldik a tisztítandó ruhákért, majd a tisztítást követően vissza is szállíttatják azokat. A ruhák el- és hazaszállításáért pedig nem számolnak fel külön díjat.

Remek szolgáltatás

Akár arra is lehetőség van, hogy egy nap alatt kitisztítsák a ruhákat, így nem csak kényelmes de gyors megoldás is. A megrendelő megadja a címet ahová érkezzen a futár, majd megadhat egy új címet ahová kiszállítják a tiszta ruhákat. Így nem vagyunk helyhez kötve, vagy akár gyermekeink, szüleink otthonába is elküldhetjük a tiszta ruhákat. Bőrkabátok tisztítását és festését is több tisztító cég vállalják, így sokrétű, kiemelkedő szolgáltatásokat vehetünk igénybe.

kép forrása: totalcleaners.com 

Tudnivalók a szolgáltatásról

A neves tisztítócégek szinte minden anyagú ruhák tisztítását vállalják. Így a kosztümöktől, öltönyöktől kezdve a nagy méretű textíliákig mint a függönyök, terítők, sötétítők mindent rábízhatunk a szakemberekre. A nehezen tisztítható dolgokat is elvállalják mint például a tollpaplan, vagy az irhabunda. Ennek köszönhetően nem kell otthon kínlódnunk, hiszen előnyös áron frissé és tisztává varázsolják a ruhákat, sőt akár a szőnyegeket is!

Az árak általában a ruha típusától és a mennyiségtől függőek. Sok esetben minél több ruhát adunk be tisztíttatni annál előnyösebb áron végzik el a munkálatokat. Már olyan tisztító cég is van, amelynek a weblapján keresztül online is leadható a rendelés, így tényleg egyszerű igénybe venni a szolgáltatást. A rendelés leadását követően felhívják telefonon az ügyfelet, hogy egyeztessenek és elkerülhetőek legyenek a félreértések.

A szolgáltatás igénybevétele

A tisztítócégek magánszemélyek és vállalatok rendeléseit is felveszik, így akár egy, akár több száz ruhadarabot is rájuk bízhatunk. A szolgáltatás igénybevétele mindenkinek ajánlott aki nem szeretne a makacs foltok, szennyeződések eltüntetésével kínlódni. Azt ne feledjük, hogy minél több ruhát, lakás textíliát adunk be tisztíttatni annál előnyösebb áron végzik el a munkálatokat, így akár takarékoskodhatunk is.