Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

LG "Twin Wash" mosógép a mosógépben

2015. január 11. | vissza a cikkekhez
LG "Twin Wash" mosógép a mosógépben

Las Vegasban mutatták be az LG "Twin Wash" nevű új, forradalmi mosógépét ami két adag ruha egy időben történő mosására képes. A "forradalmi" szó jelen esetben egy írói túlzás volt lévén a 60'as években már volt egy próbálkozás ilyen és hasonló mosógépek gyártására de ezt az LG fejlesztette tökélyre.

A két tárcsa működése

A mosógép két tárcsát tartalmaz (ez az a rész amibe a ruhákat tölti), a fő tárcsa olyan mint minden mosógépnél, hatalmas kerek forma üveggel, nagyon modern kivitelben. Most pedig lássuk a másik tárcsát. Ahogy a képen is látható ez egy "rejtett" tárcsa ami mobilis, ergo visszatolható az eredeti mosógépbe tehát kívülről a mosógép megtartotta a klasszikus formáját.

Ez a tárcsa sokkal kisebb mint a főtárcsa, ennélfogva, főleg alsóneműk, könnyebb ruhák mosására alkalmas de ez mit sem von le értékéből. A technológiájának köszönhetően ki-és be lehet tologatni az alsó részt mint egy titkos fiókot. Amikor az alsó rész nincs használatban akkor egyfajta piedesztálként szolgál és koncentrált mosószert szór egyenesen a ruhákra a gyorsabb mosás érdekében. A titkos tárcsának köszönhetően többé nem kell attól tartani, hogy kifelejtetünk egy pólót vagy bármilyen más ruhadarabot lévén a rejtett tárcsa használatával sosem késő pótolni ami kimaradt.

Energiatakarékos és wi-fi-vel is rendelkezik

Energiatakarékos újdonság, hogy a mosógép újrahasznosítja a forró levegőt, és ezzel nemcsak energiát spórol, de a mosás maga is hatékonyabb. A hőt egyenesen a ruhákra irányítja így mosás után kevesebb vasalásra lesz szüksége. Most pedig lássuk azokat a plusz technológiai újításokat ami ezt a mosógépet egy képzeletbeli trónra helyezi.

A termék beépített wif-fi-vel rendelkezik, ennek köszönhetően ha a felhasználó elakad a használatában így is kapcsolatba tud lépni a cég egy szakemberével aki segíti navigálni, ha valamelyik funkciót nem érti, vagy esetleg rosszul használja. Ez egy "üzenő alkalmazás" ennek köszönhetően nem kell többé a használati utasítással bajlódnia. Mindannyian ismerjük azt az érzést amikor mérgesen lapozgatjuk a használati útmutatót, mégsem találjuk amit kerestünk.

Az okostelefonunkkal is üzemeltethetjük a mosógépet

Az LG integrált egy új programot (NFC technika) aminek köszönhetően az előmosást elindíthatjuk az okostelefonunkkal, ha a telefont odaérintjük a külső panelhez. A wi-fi-nek köszönhetően ez egy távirányító is egyben, amivel tetszése szerint irányíthatjuk a mosógépét, mi több azt is kijelzi ha lejárt a mosás. Röviden összefoglalva az LG új mosógépe hatalmas segítség mindenkinek, fölég azoknak akik hajlamosak kifelejteni betenni egy-egy ruhadarabot a mosásba. Továbbá szintén hasznos találmány a technológia szerelmeseinek akik szeretik az újdonságokat és nincs kedvük a mosáshoz igazítani hétköznapjaikat, hiszen ezt távirányítóval is megtehetik.