Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

FlexManager mosógép, amiben akár 2kg ruhát is kimoshatunk költséghatékonyan

2015. január 4. | vissza a cikkekhez
FlexManager mosógép, amiben akár 2kg ruhát is kimoshatunk költséghatékonyan

Mindenki ismeri azt a helyzetet, amikor ott árválkodik a szennyes kosárban 3-4 darab ruha, de ezért nem akarjuk bekapcsolni a mosógépet, inkább kimossuk kézzel. Erre többé nem lesz szükség, mert itt a mosógép amely alkalmazkodik az elvárásainkhoz.

Electrolux FlexManager

A modern mosógép a benne lévő ruha mennyiségéhez mérten adagolja a vizet és a mosás hosszát is. A mosógép A+++ energiaosztályú,tehát nagyon takarékosan végzi a dolgát. Ahogy elindítjuk a mosógépet, az AutoSense rendszer felméri, mennyi ruha került a mosógépbe. Ezt követően megállapítja mennyi vízre és energiára van szüksége a feladathoz, majd a mosási időt is felméri.

Mennyit fogyaszt a mosógép?

Amennyiben megtöltjük a gépet, azaz 8 kilogrammnyi ruhát teszünk bele, akkor 71 liter vízzel mossa ki ezeket. Ehhez 1,53 kw energiára van szüksége és a tisztítás folyamat 159 percet tart majd. Abban az esetben ha csak 2 kilogramm ruhát teszünk a gépbe, akkor 38 liter vízzel mossa azokat tisztára és ehhez 0,811 kw energiát használ fel, a mosási idő 104 perc lesz. Ha kézzel mosnánk ki 3-4 ruhadarabot, akkor is elhasználnánk ennyi vizet, főleg ha öblítős vízben is átöblítenénk a ruhákat.

Ruhakímélő tulajdonságok

A FlexManager mosógép nem csak költséghatékony működésű, de óvja is a ruhákat. Az AquaFall rendszernek köszönhetően nem kell amiatt aggódnunk, hogy az érzékeny textíliák mosószerfoltosak lesznek. A PowerJet technológia lévén a mosógép adagolójában nem marad mosószer, mivel tökéletesen kitisztítja azt. A teregetés időpontját is beállíthatjuk a mosógépen, így előre időzíthetjük mikorra legyen kész a mosás. A készülék 7 és 8 kilogrammos töltési kapacitású variációja is elérhető már a hazai piacon is. Ahogyan azt már megszokhattuk az Electrolux termékek esetében, a stílusos kivitelezés, a praktikus megoldások és a letisztult formatervezés jellemzi ezt a mosógépet is.