Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

2015 "legjobb" mosógépei

2015. január 21. | vissza a cikkekhez
2015  "legjobb" mosógépei

"A mosógép az egyik legfontosabb része a háztartásnak ezért érdemes rá pénzt áldozni hiszen hosszútávú befektetésről van szó. Már lehet választani ultra-modern mosógépek között, olyan is van amit telefonos applikációval lehet irányítani, van ami mos és szárít is egyben, aztán van környezetbarát, érintőképernyős és most a teljesség igénye nélkül bemutatjuk a visszajelzések alapján választott legjobb 5 amerikai mosógépet. A készülékek egy része már Európában is kapható, így mi is megvásárolhatjuk ezeket a nagyszerű mosógépeket."

Speed Queen a kedvenc

A sort a Speed Queen AWN4325 mosógéppel kezdjük ugyanis a kritikusok szerint ez a ma található legjobb mosógép és egyben a legdrágább is a listán. Annak ellenére, hogy kompakt képes ágyneműk mosására is, ugyanis a belső tere hatalmas. 17 mosási funkció közül lehet választani, és 2 sebességet állíthatunk be rajta. A másik fontos dolog amit érdemes megemlíteni, az az, hogy ez a mosógép nagyon csendesen mos, ami ugye nem mindegyikről mondható el.

MIDEA MAE amiben rengeteg ruhát moshatunk egyszerre

A sort a MIDEA MAE 50 mosógéppel folytatjuk ami egy pénztárca kímélő választás, ennek ellenére ugyanannyit tud mint egy drágább mosógép. A külső váz acél ami garantálja, hogy ez a mosógép még sok sok évig képes lesz funkcionálni. Három különböző vízhőmérséklet közül lehet választani, és hat különböző mosási funkciót ajánl fel. Nagyon csendesen mos, és annak ellenére, hogy felültöltős mosógép a teteje nagyon impresszív és dizájnos. Képes egyszerre 6 farmert kimosni, illetve három lepedőt egy mosással ami egy normál mosógép esetében szinte elképzelhetetlen.

HAIER HPL21N Pulsator Portable Washer

Ez egy nagyon jól megtervezett és kivitelezett mosógép és a 2105-ös vélemények szerint ez a mosógép hosszú éveken át használható, így pénztárcabarát választás, mivel időtálló. Könnyen kezelhető, nincsenek túlbonyolított funkciók és a listán ez az egyik legcsendesebb mosógépnek tüntetik fel. Három mosási funkció közül lehet választani, és szintén három vízhőmérsékletet állíthatunk be rajta. Nagyon könnyű beszerelni és a működtetése is gyerekjáték.

Tökéletes teljesítmény

A listát a Smart+Products SPP55AWW mosógéppel folytatjuk ami az egyik legjobb kritikát kapta a mosógépek piacán. Annak ellenére, hogy ez nem egy szuper komputer mégis ennek a használata a legbonyolultabb a felsorolt mosógépek közül. Négy mosási opció közül választhatunk, és három féle vízhőfokot állíthatunk be rajta. 10 vízszintet tud a gép kontrollálni. A külső váza acél és a dizájnja nagyon letisztult, így nem csak időtálló, de mutatós is. Ezt a mosógépet leginkább a nagycsaládosok, valamint a háziasszonyok számára ajánlják, mivel egy egyedülálló személy nem feltétlenül tudná kihasználni minden tudását.

LG a piacvezető

Végül de nem utolsósorban nézzük az LGWT1101 felültöltős mosógépét. Külsőre azt mondanánk, hogy semmi különös nincs rajta és ez így is van, hiszen pont úgy néz ki mint egy átlagos mosógép. Az LG nem fektetett igazán nagy energiát a dizájnba, viszont ez egy megbízható mosógép és energiatakarékos. Energy Star kitüntetéssel rendelkezik, ez pedig annyit tesz hogy sokkal több energiát spórolhatunk meg vele mint más mosógéppel. Aki könnyen kezelhető és kis fogyasztású mosógépre vágyik, annak ez az eszköz ajánlott. Az idei évben eddig ezek a mosógépek bizonyultak a legjobbaknak a felhasználók véleményei alapján. A mosógépeket is folyamatosan fejlesztik, így nem kell sokat várnunk rá, hogy új technikai csodák jelenjenek meg.