Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

Candy mosógépek

A CANDY márkanév mára már mindenki számára ismerté vált. A cégcsoport kiváló háztartási eszközei Európa szerte a háziasszonyok sokaságának váltak kedvenceivé. Az olasz minőség, a technikai újdonságok és az elérhető árak jellemzik leginkább a cégcsoport által gyártott készülékeket.

A kezdetek

A CANDY céget 1944-ben alapította egy olasz nemzetiségű üzletemben. A vállalat azóta is magántulajdonként üzemel. A szakemberek kitartó munkájának és a minőségi termékeknek köszönhetően a CANDY mára az ötödik legnagyobb háztartási gépeket előállító céggé vált Európában.

A vállalat fejlődése

A cég megalapításának évében, azaz 1944-ben gyártották le az első CANDY márkájú mosógépet. A cég profilja leginkább a mosó és szárítógépek gyártása felé orientálódott. A 70-es években bővítették termékpalettájukat, ekkor már több háztartási eszközt gyártottak. Az 1980-as év nagy jelentőséggel bírt a cég történetében, ugyanis ekkor indult be a nemzetközi gyártás. 1985-ben bevezették az olasz piacra az elöltöltős mosógépeket, valamint szárítógépeket és ezzel nagy sikert arattak. A 90-es években több vállalat is beolvadt a CANDY csoportba, így a márkanév egyre ismertebbé vált, mivel még több terméket kínáltak Európa szerte. A cégcsoport kelet – és közép Európa felé is nyitott, a CANDY termékek ennek köszönhetően ismerté és kedvelté váltak.

A cég filozófiája

A CANDY csoport vezetői tudják, hogy fontos a minőség és a design is. Így olyan termékek megalkotásán fáradoznak, amelyek időtállóak, könnyen használhatóak és természetesen esztétikus darabjai a lakásoknak. A szakemberek innovatív ötleteinek köszönhetően a CANDY készülékek tökéletes mértékben megfelelnek a mai modern családok elvárásainak. Azt is fontosnak tartják, hogy az általuk gyártott háztartási eszközök energiatakarékosak és környezetkímélőek legyenek.

Technikai fejlesztések

A cég által gyártott mosógépekben olyan programok is találhatóak, amelyek gyerekjátékká teszik a mosást. A Mix & Wash program kizárólag a CANDY mosógépekre jellemző. A különlegessége, hogy nem kell kiválogatni a textíliákat és a színes ruhákat, mivel ez egy vegyes mosóprogram, amely 40°C-on tisztává varázsolja a ruhadarabokat. Mivel az energiatakarékosság is nagyon lényeges, a cégcsoport munkatársai arra törekedtek, hogy csökkentsék a mosáshoz szükséges vízmennyiséget és ezáltal az áramhasználatot is. A mosógép érzékeli, a dobban lévő ruhák mennyiségét és ehhez mérten szívja be a szükséges mennyiségű vizet, ennek köszönhetően a mosás takarékosabbá válik. A cég által gyártott mosógépek használata egyszerű, így a mosás többé már nem fáradtságos munka.