Mosas.hu - a tudatos mosásért
Írj nekünk

sensolap(kukac)gmail.com

Bosch mosógépek

A Bosch márkanév hallatán a megbízható minőség és az időtálló készülékek jutnak eszünkbe. Ez nem is csoda, hiszen a vállalat szakemberei arra törekednek, hogy kiváló minőségű, könnyen használható készülékeket gyártsanak.

A Bosch cég története

A céget 1886-ban alapította Robert Bosch, Stuttgartban. Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként jelentek meg a piacon. Az évek folyamán a Bosch csoport több leányvállalatával együtt világszerte elismert márkává vált. Számtalan -féle termékkel vannak jelen a nemzetközi piacokon. A Bosch csoport háztartási gépeket, autóipari eszközöket – rendszereket, napelemes rendszereket és még számtalan más elektronikai terméket gyárt. 1898-ban nyílt meg a cég első külföldi képviselete Nagy-Britanniában. 1909-ben az Egyesült Államokban megnyílt az első külföldi gyártóhely is. A cég ezt követően rengeteget fejlődött, nemzetközileg is elismert márkává vált.

A Bosch Magyarországon

A Bosch cégcsoport 1899-től van jelen Magyarországon, ekkor már nálunk is kaphatóak a cég közkedvelt termékei. 1918-ban Robert Bosch megalakítja magyarországi lerakatát is, így hazánkban egyre népszerűbbé válnak a cég által gyártott termékek. Magyarországon 2009-ben a cégcsoport forgalma 389 millió euró volt, amely kimagasló teljesítménynek számít. A Bosch termékek közkedveltségéhez az is hozzájárul, hogy a cégcsoportnak jól kiépített szervizhálózata van. Egy esetleges készülékmeghibásodás így nem jelent problémát, hiszen a szakemberek rövid időn belül megoldják a készülékkel kapcsolatos problémát.

A cég filozófiája

A cég szakemberei az innovatív termékek megalkotásán fáradoznak. Céljuk, hogy az általuk gyártott készülékek energiatakarékosak legyenek és természetesen egyszerű legyen a használatuk. A cég termékei a magas minőségről, a német precizitásról híresek. A szakemberek azt is fontosnak tartják, hogy az általuk gyártott termékek környezetkímélőek legyenek, így az ezzel kapcsolatos újításokra is nagy hangsúlyt fektetnek. A fejlesztéseknek és a magas minőségnek köszönhetően a cégcsoport termékei világszerte ismertek és keresettek. A háztartási kisgépek tekintetében a Bosch az egyik legkeresettebb márka, ami nem csoda, hiszen megbízható termékeket forgalmaznak elérhető árakon.